Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Λαζαριώτη, Ζωή"
-
Παραδοσιακά τρόφιμα στην Ευρώπη.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Λαζαριώτη, Ζωή; Πορτάρη, Λουκία
Επιβλέπων καθηγητής: Ιγνατιάδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2012Η παράδοση στην παρασκευή τροφίμων μπορεί να οριστεί μέσα από τους τρόπους παραγωγής της πρώτης ύλης και τις τεχνικές για την μετατροπή τους σε τρόφιμα ή ποτά. Αυτά είναι τα προϊόντα της ιστορίας κάθε τοπικής κοινωνίας και ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες