Browsing by Author "Kounadi, Stamatina"
Now showing items 1-1 of 1
-
Study of the oxidative stability of edible vegetables oils during frying.
T.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dietetics
Authors: Papadosifaki, Christina; Kounadi, Stamatina
Thesis advisor: Spyridaki, Aspasia; Chatzaki, Eirini; Psilinakis, Emmanouil
Publication Date: 28-02-2008Στην μελέτη που ακολουθεί ερευνήθηκεη οξειδωτική σταθερότητα διαφόρων εδώδιμων ελαίων κατά το επαναλαμβανόμενο τηγάνισμα πατατών. Τα έλαια που μελετήθηκαν ήταν ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ένα ελαιόλαδο, ένα σογιέλαιο, ...
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info