Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Efthimiou, Elena"
-
Βρώσιμα Μούρα: Βιοδραστικά Συστατικά και Οφέλη στην Υγεία
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Ευθυμίου, Έλενα
Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-04-20Μια υγιεινή διατροφή θα πρέπει να περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση φρούτα και λαχανικά σε επαρκή ποσότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να προληφθούν σοβαρές ασθένειες όπως τα καρδιαγγειακά και κάποιοι τύποι καρκίνου. ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες