• Διατροφολογική αξιολόγηση παραδοσιακών γευμάτων στην ανατολική Κρήτη

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κόνη, Λιλιάνα; Μερκούρη, Κρισέλντα; Παγώνη, Ναταλία
    Επιβλέπων καθηγητής: Μαρκάκη, Αναστασία; Ψαρουδάκη, Αντωνέλλα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-05-20
    Σκοπός της τρέχουσας μελέτης είναι να συλλέξουμε διατροφικές πληροφορίες, σχετικά με τη διατροφή στην ανατολική Κρήτη και να τις αναλύσουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε αναδείξουμε τη διατροφική αξία της Κρητικής κουζίνας. ...