• Προσέγγιση της διατροφικής επιρροής στην πρακτική της νηστείας.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Αποστολοπούλου, Ιωάννα; Ζούρα, Αρετή
    Επιβλέπων καθηγητής: Τσικαλάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-07-12
    Η Διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου επηρεάζονται από πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες όπως η γεωγραφική του τοποθεσία, η οικονομική του θέση, οι προσωπικές πεποιθήσεις αλλά και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις. ...
  • Χορτοφαγία και οστεοπόρωση στην εμμηνόπαυση και τρόποι αντιμετώπισης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γρηγοροπούλου, Αθηνά; Μπετεινάκη, Άννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-07-25
    Χορτοφαγία είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την αποκλειστική κατανάλωση προϊόντων φυτικής προέλευσης, ίσως, και γαλακτοκομικών, αλλά σε καμία περίπτωση κρέατος ή ψαριών. Η χορτοφαγία αποκτά διαρκώς όλο ...