• Ελληνικά
    • English
  • Ελληνικά 
    • Ελληνικά
    • English
  • Σύνδεση
Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά 
  •   Apothesis Αρχική
  • Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά
  •   Apothesis Αρχική
  • Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "ωμέγα-3 λιπαρά οξέα"

  • 0-9
  • Α
  • Β
  • Γ
  • Δ
  • Ε
  • Ζ
  • Η
  • Θ
  • Ι
  • Κ
  • Λ
  • Μ
  • Ν
  • Ξ
  • Ο
  • Π
  • Ρ
  • Σ
  • Τ
  • Υ
  • Φ
  • Χ
  • Ψ
  • Ω

Ταξινόμηση κατά:

Σειρά:

Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα 1-6 από 6

  • τίτλος
  • ημερομηνία δημοσίευσης
  • ημερομηνία υποβολής
  • αύξουσα
  • φθίνουσα
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
  • Επίδραση της ποιότητας του προσλαμβανόμενου λίπους στη ρευματοειδή αρθρίτιδα: μελέτη κλινικής περίπτωσης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Καραβέλα, Σταματέλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Χατζή, Βασιλική
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-02-2015
    Ο ρόλος της διατροφής είναι σημαντικός σε διάφορες παθήσεις και συγκεκριμένα στις αυτοάνοσες, όπως η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, καθώς αυτό έχει αποδειχθεί από πληθώρα μελετών. Υπάρχουν ενδείξεις ότι συγκεκριμένα συστατικά ...
  • Η επίδραση της διατροφής στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Χατζήραϊ, Αουρόρα
    Επιβλέπων καθηγητής: Χαρωνιτάκη, Αικατερίνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 15-09-2015
    Η κατάθλιψη είναι μια ασθένεια η οποία έχει επηρεάσει παγκοσμίως πάνω 120 εκατομμύρια άτομα συμβάλλοντας σημαντικά στην ποιότητα ζωής τους. Ο όρος κατάθλιψη αναφέρεται σε ένα ευρύ φάσμα ψυχικών προβλημάτων με κύριο ...
  • Τα ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στη πρόληψη των καρδιαγγειακών και του σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ. Καταγραφή της κατανάλωσης άγριων χόρτων στις περιοχές της Σητείας και της Πάτρας.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Βγενοπούλου, Αθηνά; Πανανάκη, Αντωνία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-10-2010
    Σκοπός της παρούσας βιβλιογραφικής ανασκόπησης είναι η εκτίμηση του ρόλου των ω-3 Πολυακόρεστων Λιπαρών Οξέων (ΠΛΟ) στην πρόληψη και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων και του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ. Αρχικά αναφέρονται ...
  • Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σε προϊόντα πρωτογενούς παραγωγής τα οποία συμμετέχουν στο μεσογειακό διατροφικό πρότυπο. Έρευνα της κατανάλωσης άγριων χόρτων και λαχανικών στην επαρχία Ιεραπέτρας

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Τσαγκαράκη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 20-10-2010
    Η παρούσα εργασία διερευνά την κατανάλωση άγριων εδώδιμων χόρτων στην περιοχή της Ιεράπετρας και χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αναφέρεται στο θεωρητικό τμήμα της εργασίας γίνεται βιβλιογραφική ανασκόπηση σχετικά ...
  • Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στην παραδοσιακή και σύγχρονη διατροφή.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κτιστάκη, Μαρία; Φούντα, Σπυριδούλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Οι τελευταίες δεκαετίες, χαρακτηρίστηκαν από αύξηση στο ενδιαφέρον επιστημόνων, βιομηχανιών, κυβερνήσεων και καταναλωτών πάνω στις διατροφικές πτυχές της υγείας. Σημαντικός όγκος επιστημονικών δεδομένων δείχνουν ότι οι ...
  • Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα και η συσχέτισή τους με καρδιαγγιακές παθήσεις και σακχαρώδη διαβήτη.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Παπαστεργίου, Βασίλειος; Παπαγεωργίου, Παναγιώτης
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-07-2014
    Σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι να μπορέσουμε να αναδείξουμε σύμφωνα με διάφορες μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν αν τελικά τα ω3 και ω6 λιπαρά οξέα έχουν ορισμένες ευεργετικές δράσεις σε σχέση ...

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛ.ΜΕ.ΠA., Τηλ: (+30) 2810 379330, irepository@hmu.gr | Οδηγίες χρήσης

Copyright © 2015 ΕΛ.ΜΕ.ΠA. | Όροι χρήσης | Πολιτική cookies | ΕΛ.ΜΕ.ΠA.

Ανάπτυξη από Netmechanics Netmechanics llc | Βασισμένο στο DSpace

ESPA 2007-2013
 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες

Πλοήγηση

Όλο το ApothesisΚοινότητες & ΣυλλογέςΑνά ημερομηνία δημοσίευσηςΣυγγραφείςΛέξεις κλειδιάΕπιβλέποντες καθηγητές

Ο λογαριασμός μου

Σύνδεση

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛ.ΜΕ.ΠA., Τηλ: (+30) 2810 379330, irepository@hmu.gr | Οδηγίες χρήσης

Copyright © 2015 ΕΛ.ΜΕ.ΠA. | Όροι χρήσης | Πολιτική cookies | ΕΛ.ΜΕ.ΠA.

Ανάπτυξη από Netmechanics Netmechanics llc | Βασισμένο στο DSpace

ESPA 2007-2013
 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες