Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "ξύγαλο"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Ξύγαλο Σητείας, ένα νέο προϊόν Π.Ο.Π: θρεπτική αξία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 17-02-2015Η ακόλουθη εργασία έχει ως θέμα το «Ξύγαλο Σητείας, Ένα Νέο Προϊόν Π.Ο.Π: Θρεπτική Αξία. Το νέο αυτό προϊόν έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με την Κοινοτική νομοθεσία ως Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέ- λευσης (Π.Ο.Π). Ο ...