Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Ζάκος, Νικόλαος"
-
Τα νιτρικά ιόντα στα μαρούλια.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Ζάκος, Νικόλαος
Επιβλέπων καθηγητής: Τσαγκαράκης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-07-16Ο κλάδος της διατροφής και διαιτολογίας στηρίζεται σε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή η οποία αποτελείται απο διάφορες ομάδες τροφίμων. Στην παρούσα εργασία θα ασχοληθούμε με την ομάδα των λαχανικών και πιο συγκεκριμένα ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες