Πλοήγηση EΛ.ΜΕ.ΠΑ. / HMU ανά Συγγραφέα "Riga, Katerina"
-
Ο ρόλος της ζάχαρης και των γλυκαντικών ουσιών στη διατροφή: Έρευνα ως προς την κατανάλωση και την προτίμηση σε νησιά παραμεθορίου (Λέρος – Λέσβος).
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Πρινάρη, Ταξιαρχούλα; Ρήγα, Κατερίνα
Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνέλλα
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-06-10H αναζήτηση της γλυκιάς γεύσης είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους. Γι’ αυτό η χρήση της ζάχαρης αλλά και άλλων γλυκαντικών ουσιών είναι καθημερινό φαινόμενο. Τα γλυκαντικά είναι ουσίες που προστίθενται ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες