Πλοήγηση EΛ.ΜΕ.ΠΑ. / HMU ανά Συγγραφέα "Vlachakos, Georgios"
-
Μέθοδος μαγειρέματος Sous Vide και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά στο ψαρί και λαχανικά.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Βλαχάκος, Γεώργιος; Γεωργιακάκης, Μιχαήλ
Επιβλέπων καθηγητής: Τσαγκαράκης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-12-03Λόγω της κοινωνικοοικονομικής εξέλιξης και του τρόπου ζωής, έχουν μεταβληθεί και οι απαιτήσεις των καταναλωτών όσον αφορά τα διατροφικά χαρακτηριστικά των τροφίμων που καταναλώνουν. Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός μικρών ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες