Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Συγγραφέα "Τσούκα, Χριστίνα"
-
Το καρύδι: Τροφή και καλλιέργεια – Προοπτικές στην ελληνική αγροτική παραγωγή.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Κύριο, Βέρα; Τσούκα, Χριστίνα
Επιβλέπων καθηγητής: Τσικαλάκης, Γεώργιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-07-14Τα ακρόδρυα (ξηροί καρποί) είναι θρεπτικά τρόφιμα, πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά και άλλες βιοδραστικές ενώσεις: υψηλής ποιότητας φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μέταλλα, τοκοφερόλες, φυτοστερόλες και φαινολικές ενώσεις. ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες