Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Βόντα, Ελένη"
-
H σεροτονίνη, πώς αυτή συνδέεται με τις διατροφικές διαταραχές, την ποσότητα και ποιότητα κατανάλωσης τροφής.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Βόντα, Ελένη
Επιβλέπων καθηγητής: Τουτουδάκη, Μαρία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-10-2010Στην εργασία αυτή γίνεται αναλυτική περιγραφή των σταδίων σύνθεσης της σεροτονίνης και αναφορά των πρόδρομων ενώσεων της. Επίσης αναφέρονται αναλυτικά όλα τα είδη 5-ΗΤ υποδοχέων (5-ΗΤ1, 5-ΗΤ2, 5-ΗΤ3, 5-ΗΤ4, 5-ΗΤ5Α, 5-ΗΤ6, ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες