Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Παπαντωνάκη, Θεονύμφη"
-
Οργάνωση επιχειρήσεων catering. Προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς: Παπαντωνάκη, Θεονύμφη
Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 07-02-2013Η παροχή φαγητού και ποτών σε ανθρώπους έξω από το φυσικό χώρο του σπιτιού, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της επισιτιστικής βιομηχανίας. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ιδιέταιρα ανοδική πορεία στον κλάδο της μαζικής ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες