Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Georgiou, Maria"
-
Επίδραση του χρόνου τηγανίσματος και του πάχους δισκιών πατάτας (c.v.hermes) στην αφυδάτωση και καραμελοπίηση του μεταποιημένου προϊόντος.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς: Γεωργίου, Μαρία
Επιβλέπων καθηγητής: Σκουλή, Άννα
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-03-2011Μελετήθηκε η επίδραση του χρόνου τηγανίσματος στους 180° C σε σπορέλαιο και η επίδραση του πάχους των δισκίων πατάτας στην υγρασία και το χρώμα του μεταποιημένου προϊόντος ως αποτέλεσμα της καραμελοποίησης. Η κύρια μεταβολή ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες