• Διατροφή και σκλήρυνση κατά πλάκας,

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Μαραγκουδάκη, Ευγενία
    Επιβλέπων καθηγητής: Παπαδάκη, Αγγελική
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 20-10-2010
    Η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) είναι μια χρόνια νευρολογική νόσος, η οποία σχετίζεται με επαναλαμβανόμενες εστιακές προσβολές του κεντρικού νευρικού συστήματος και χαρακτηρίζεται από απώλεια της μυελίνης και νευρολογική ...