Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Pefkianaki, Ioanna"
-
Λειτουργικές ιδιότητες του ελαιολάδου και ανθρώπινη υγεία: Σύγχρονη προσέγγιση 2000-2010.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Πευκιανάκη, Ιωάννα
Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2012Σκοπός της μελέτης είναι η παρουσίαση και η εμβάθυνση των γνώσεων για τις λειτουργικές ιδιότητες του ελαιολάδου στην ανθρώπινη υγεία την τελευταία δεκαετία 2000-2010. Το ελαιόλαδο θεωρείται λειτουργικό τρόφιμο και λόγω της ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες