Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Rokou, Georgia-Taxiarchoula"
-
Έλεγχος Δεικτών Μικροβιολογικής ποιότητας τριών Π.Ο.Π μαλακών τυριών.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Ρόκου, Γεωργία-Ταξιαρχούλα
Επιβλέπων καθηγητής: Λαπιδάκης, Νικόλαος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-10-26Στην εργασία αυτή μελετήθηκε το μικροβιολογικό φορτίο, των προστατευόμενων ονομασίας προέλευσης μαλακών τυριών Κατίκι Δομοκού, Ξύγαλο Σητείας, Γαλοτύρι και τη μεταβολή τους κατά την παραμονή τους σε συνθήκες συντήρησης ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες