Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "εργαλεία ανίχνευσης διατροφικού κινδύνου."
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Σύγκριση κατάστασης θρέψης ατόμων με κίρρωση ήπατος διαφορετικών αιτιών, NASH – HCV.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-07-11Tο ήπαρ είναι το κύριο όργανο για τον μεταβολισμό τριών κύριων θρεπτικών συστατικών: της πρωτεΐνης, του λίπους και των υδατανθράκων. Η λοίμωξη από ηπατίτιδα C ή από μη αλκοολική λιπώδη νόσος του ήπατος είναι από τις κύριες ...