Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "σερβίρισμα φαγητού"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών τμημάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 31-05-2011Σκοπός λοιπόν είναι η ανάλυση της οργάνωσης και τις λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων μίας ξενοδοχειακής μονάδας και η διάταξη των κεφαλαίων είναι η ακόλουθη : Το πρώτο κεφάλαιο είναι μία εισαγωγή στην έννοια της ...