Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "milk"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα: πόσο ασφαλής θεωρείται πλέον η κατανάλωση του από τον άνθρωπο.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-07-23Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό την ανάλυση και τη μελέτη μέσα από επιστημονικές μελέτες του γάλακτος και των προϊόντων του και κατά πόσο θεωρείται ασφαλής η κατανάλωση του για τον άνθρωπο . Ειδικότερα η εργασία ... -
Αφλατοξίνη Μ1 και η παρουσία της στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα – νέα δεδομένα.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-03-29Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν επιμολυνθεί με αφλατοξίνη Μ1 αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα παγκοσμίως, ειδικά για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Η αφλατοξίνη Μ1 στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα θα ... -
Γάλα: χημική σύσταση, μικροβιολογία, βιολογική αξία και ο ρόλος του στη διατροφή του ανθρώπου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών ο όρος γάλα αφορά αποκλειστικά την κανονική έκκριση του μαστού που λαμβάνεται από ένα ή περισσότερα αρμέγματα χωρίς καμία ...