Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "quality of foods"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Επίδραση της υγιεινής του νερού στην ποιότητα των τροφίμων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 17-10-2008«Νερό είναι η αρχή των πάντων» κατά τον Θαλή τον Μιλήσιο και ένα από τα τέσσερα «βασικά στοιχεία» κατά τον Αριστοτέλη. Η σημαντικότερη πηγή ζωής όλων των οργανισμών είναι το νερό. Η ύπαρξή του είναι πολύ σημαντική τόσο για ...