Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "soultanina"
Αποτελέσματα 1-4 από 4
-
Επίδραση της αφαίρεσης του άκρου της σταφύλης και της χαραγής της πορεία ωρίμανσης και στην παραγωγή της σουλτανίνας (Vitis vinifera L.), καλλιεργημένης υπό κάλυψη.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008Στην εργασία αυτή μελετήθηκε η επίδραση της αφαίρεσης του άκρου της σταφυλής και της χαραγής στην πορεία ωρίμανσης και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της επιτραπέζιας Σουλτανίνας (Vitis Vinifera), καλλιεργημένης υπό κάλυψη. ... -
Επίδραση της μετανθικής εφαρμογής N6-Benzyladenine (BA), σε συνδυασμό ή όχι με εφαρμογή Γιββερελλικού οξέος (GA3), στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της σουλτανίνας (Vitis Viniferal L).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008H πτυχιακή αυτή εργασία αποτελεί μία προσπάθεια που έγινε με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας Σουλτανίνας. Ώθηση για την πραγματοποίηση αυτής της μελέτης δόθηκε από τον οξύ ανταγωνισμό που υπάρχει στην ... -
Επίδραση της συνδιασμένης εφαρμογής GA3, εκχυλίσματα φυκιών, ουρίας και χαραγής στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της σουλτανίνας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008Το Γιββερελλικό οξύ και συγκεκριμένα το GA3 είναι μια φυτορμόνη με ευρεία εφαρμογή τα τελευταία χρόνια στην Σουλτανίνα με θεαματικά αποτελέσματα, αυξάνοντας σημαντικά την ποιότητα και το τελικό κέρδος του παραγωγού και ... -
Προοπτικές βελτίωσης της διαδικασίας σταφιδοποίησης της σουλτανίνας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008Αυτή την περίοδο η σταφίδα περνάει μια από της μεγαλύτερες κρίσεις στην Ελλάδα με αποτέλεσμα το προϊόν να έχει γίνει προβληματικό, αφενός λόγω του ότι έχει μεγάλο παραγωγικό κόστος και αφετέρου, το προϊόν που παράγεται ...