• Γενετικά τροποποιηµένα τρόφιµα προερχόµενα από φυτικούς οργανισµούς.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Λεριάδης, Πέτρος
    Επιβλέπων καθηγητής: Δεδεψίδης, Ευάγγελος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-07-2014
    Συνοπτικά, η παρούσα πτυχιακή εργασία αποσκοπεί στη κατανόηση του τι είναι οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα , ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί και ποιοι ...
  • Διατροφή στο μεταβολικό σύνδρομο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γούλας, Μιχαήλ; Παφιώλης, Κωνσταντίνος
    Επιβλέπων καθηγητής: Δεδεψίδης, Ευάγγελος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-09-2015
    Οι συνεχείς αλλαγές στις ανθρώπινες διατροφικές συνήθειες τις τελευταίες δεκαετίες είχε ως αποτέλεσμα παθήσεις όπως η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης, η αρτηριακή πίεση κ.ά. να σημειώσουν εκρηκτική άνοδο. Ο συνδυασμός ...