Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Αγγελάκη, Δέσποινα"
-
Σύνθεση και εφαρμογή menu ιδρυμάτων. Μελέτη περίπτωσης σπουδαστικής λέσχης ΤΕΙ Κρήτης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς: Αγγελάκη, Δέσποινα
Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-08-2013Το αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη και δημιουργία μενού ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε πρώτη φάση θα μελετηθούν τα διαθέσιμα εδεσματολόγια που μπορούν να λειτουργήσουν σε μια ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες