• Έντομα αποθηκών και μέθοδοι αντιμετώπισης τους.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Αθανασιάδης, Χρήστος
    Επιβλέπων καθηγητής: Παπαδάκη-Μπουρναζάκη, Μαρία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008
    Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης τους, τα γεωργικά προϊόντα, προσβάλλονται από διαφόρων κατηγοριών εχθρούς και ασθένειες, που πολλές φορές προκαλούν σημαντικές ζημιές. Σύμφωνα με υπολογισμούς του F.Α.Ο. (Οργανισμός Τροφίμων ...