Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Αμαργιωτάκη, Αντωνία"
-
Το κρασί στο εστιατόριο.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς: Αμαργιωτάκη, Αντωνία
Επιβλέπων καθηγητής: Βερνάρδου, Ειρήνη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Γίνεται αναφορά στην οργάνωση του εστιατορίου και στην οινοποίηση του κρασιού.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες