• Οι ξηροί καρποί στην ανθρώπινη διατροφή.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Δίρλη, Ιωάννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 30-03-2011
    Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά και θεωρούνται ιδανική πηγή ενέργειας. Αποτελούν βασικό τρόφιμο της μεσογειακής διατροφής. Σύγχρονες κλινικές - επιδημιολογικές μελέτες έχουν αποδείξει την προστατευτική ...