• Κοινωνικοοικονομικό επίπεδο και διατροφική συμπεριφορά ενηλίκων ηλικίας 25 έως 65 ετών στην Αττική.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Δημοπούλου, Χριστίνα; Κουμή, Κωνσταντίνα
    Επιβλέπων καθηγητής: Μπορμπουδάκη, Ελένη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 20-10-2010
    Σκοπός: Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της επίδρασης του κοινωνικοοικονομικού επιπέδου (ΚΟΕ) και επιμέρους κριτηρίων του (μόρφωση, εισόδημα) στη συμμόρφωση και στην υιοθέτηση του μεσογειακού προτύπου διατροφής ...