• Έκδοση οικονομικών αποτελεσμάτων F&B τμήματος ξενοδοχείου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Ξανθάκης, Γιώργος
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκούλης, Αντώνιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 06-04-2012
    Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η ανάδειξη της σωστής μεθοδολογίας για την κοστολόγηση-τιμολόγηση , δηλαδή , τον υπολογισμό κόστους και οφέλους σε κάθε επισιτιστική επιχείρηση. Ο υπολογισμός κόστους και οφέλους ανα τμήμα ...