• Η επίδραση της χαραγής σε δύο ποικιλίες αβοκάντο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Ξερουδάκη, Ευαγγελία
    Επιβλέπων καθηγητής: Λιονάκης, Σπυρίδων
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-07-2008
    Το Αβοκάντο (Persea Americana) της οικογένειας Lauraceae (Δαφνωδών) (Crane) είναι ιθαγενές των τροπικών περιοχών του Μεξικού και της Κεντρικής Αμερικής, περιοχές από όπου προέρχονται οι κυριότερες εμπορικές ποικιλίες όπως ...