• Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση μυκητολογικών ασθενειών σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες πιπεριάς.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Τζανετάκης, Νικόλαος
    Επιβλέπων καθηγητής: Βακαλουνάκης, Δημήτριος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008
    Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται συνεχώς οι απαιτήσεις των καταναλωτών για τρόφιμα υψηλής ποιότητας. Μέσα στον ορισμό της ποιότητας έχει ενσωματωθεί και η περιεκτικότητα των προϊόντων διατροφής σε ρυπαντές, με ιδιαίτερη ...