• Αγχώδη ψυχοσωματικά συμπτώματα και η διατροφή - Ψυχολογική τους αντιμετώπιση.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Δαφνομήλη, Παρασκευή; Κωτάκη, Δέσποινα; Πρίφτη, Ιφιγένεια
    Επιβλέπων καθηγητής: Χαρωνιτάκη, Αικατερίνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2012
    Το άγχος είναι ένα δυσάρεστο συναίσθημα όπου η πηγή από την όποια προέρχεται είναι άγνωστη. Σε περιόδους άγχους συμβαίνουν διάφορες βιολογικές αλλαγές στο σώμα του ατόμου με σκοπό να διατηρηθεί η ομοιόσταση του οργανισμού ...