Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Filippakis, Igkor"
-
Η επίδραση της αλατότητας στα μορφολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά υβριδίων και ποικιλιών τομάτας (Lycopersicon esculentum Mill).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς: Φιλιππάκης, Ιγκόρ
Επιβλέπων καθηγητής: Πασχαλίδης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-01-09Το ενδιαφέρον για τη μελέτη της αντοχής των φυτών στις συνθήκες αλατότητας είναι τεράστιας οικονομικής σημασίας και αυξάνεται συνεχώς, καθώς νέα προβλήματα που σχετίζονται με την αλατότητα προκύπτουν ολοένα στη σύγχρονη ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες