Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Perantonakis, Giorgos"
-
Haccp και η εφαρμογή του στο Ξενοδοχείο Creta Palace.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς: Κονταξάκης, Μιχαήλ; Περαντωνάκης, Γιώργος
Επιβλέπων καθηγητής: Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-01-2011Tο HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) είναι μια συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, αξιολόγηση και εκτίμηση της επικινδυνότητας και της σοβαρότητας διαφόρων μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων που ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες