• Διατροφικές απαιτήσεις στα ξενοδοχεία απο τα άτομα τρίτης ηλικίας.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Τζιρβελάκη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Πεδιαδίτης, Παντελής
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 06-05-2009
    Η πτυχιακή εργασία που θα διαβάσετε παρακάτω κάνει γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτη ηλικία ιδιαίτερα στην διατροφή αλλά και όταν παράλληλα συνυπάρχουν προβλήματα υγειάς. Αφού τα αναφέρουμε αναλυτικά προτείνουμε ...