• Η επίδραση των ενεργών μικροοργανισμών στην κομποστοποίησης φυτικών υπολειμμάτων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Βαρδαβάς, Αλέξανδρος
    Επιβλέπων καθηγητής: Μανιός, Θρασύβουλος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 15-05-2009
    Το θέμα του πειράματος και της πτυχιακής μου εργασίας βασίζεται στην κομποστοποίηση φυτικών υπολειμμάτων με προσθήκη ενεργών μικροοργανισμών (ΕΜ). Η διάρκεια των πειραματικών εργασιών ήταν από 20/6/2006 έως 1/9/2006. Ο ...