• Ανάλυση HACCP και η εφαρμογή του στις ξενοδοχειακές μονάδες Louis σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Παϊπέτη, Αδαμαντία
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-11-2012
    Στις µέρες µας όλες οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προσπαθούν ή έχουν ήδη εφαρµόσει το σύστηµα HACCP καθώς αποτελεί αναπόσπαστο σηµείο, αφού πλέον η ποιότητα των πελατών έχει αυξηθεί, οι απαιτήσεις των Tour Operators έχουν ...
  • Η κοινοτική ανάπτυξη στην Κύπρο: Η περίπτωση της κοινότητας Πελενδρίου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π), Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας
    Συγγραφείς: Ζωγράφος, Αλέξανδρος; Χατζηχαραλάμπους, Δημήτρης
    Επιβλέπων καθηγητής: Χατζηφωτίου, Σεβαστή
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Η εργασία αυτή έχει στόχο την παρουσίαση της Κοινοτικής Ανάπτυξης στην Κύπρο. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μία γενική παρουσίαση της Κοινωνικής Πρόνοιας στην Κύπρο ( η διάρθρωση, η οργάνωση της κοινωνικής ευημερίας, οι ...
  • Οι διατροφικές συνήθειες και άλλες συμπεριφορές υγείας των φοιτητών σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π), Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας
    Συγγραφείς: Ευγενίου, Σταυρούλα; Παρδάλου, Τσαμπίκα; Φάναρη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Γαλενιανού, Ελένη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-05-2009
    Σκοπός της μελέτης μας είναι να διερευνηθεί η ύπαρξη διαφορών στους σπουδαστές Ελλάδας και Κύπρου σε θέματα διατροφικών συνηθειών και συμπεριφορών υγείας, θεωρώντας ότι στην Κύπρο θα ακολουθείται ένα πιο σωστό μοντέλο ...