Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "καθαριότητα"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Housekeeping: Το πιο σημαντικό τμήμα του ξενοδοχείου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Το κύριο προϊόν σε κάθε ξενοδοχείο είναι το δωμάτιο του πελάτη. Αν το δωμάτιο δεν είναι σχολαστικά καθαρό, η ατμόσφαιρα ευχάριστη και η διακόσμηση κατάλληλη, τότε πολύ πιθανόν ο πελάτης να μην προτιμήσει ξανά το συγκεκριμένο ... -
Επίπεδο καθαριότητας στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις (θεωρία και πράξη).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Στην εργασία αυτή εξετάζονται κυρίως οι τουριστικές ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες θεωρούνται η καρδιά του τουριστικού προϊόντος, ξεκινώντας από την δομή τους και συνεχίζοντας στο τμήμα της οροφοκομείας και των επισιτιστικών ... -
Ερευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και η διευθέτηση του εξοπλισμού στις κουζίνες των ξενοδοχείων επιδρά άμεσα στο επίπεδο της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και φαγητών που παρασκευάζονται. Η απουσία του σχεδιασμού για ...