• Διατροφική κατάσταση ατόμων τρίτης ηλικίας και συσχέτιση της με τα επίπεδα μοναχικότητας των υπερηλίκων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Καραμάνου, Ευφροσύνη; Στάλα, Καλλιόπη
    Επιβλέπων καθηγητής: Χαρωνιτάκη, Κατερίνα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 25-07-2008
    Η τρίτη ηλικία είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα, η οποία δυστυχώς δεν έχει μελετηθεί επαρκώς. Οι άνθρωποι αυτής της ηλικίας ταλαιπωρούνται από πολλά προβλήματα υγείας. Οι πιο συνηθισμένες ασθένειες που εμφανίζονται ...