• Χρήση νανοτεχνολογίας στη γεωργία και τα τρόφιμα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Φράγκος, Χρήστος
    Επιβλέπων καθηγητής: Ιγνατιάδης, Παναγιώτης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-04-2011
    Αυτή η εργασία αποτελεί μια περίληψη τριών κυρίως βασικών, κατά την άποψή μου, επιστημονικών ερευνών επάνω στη χρήση της Νανοτεχνολογίας. Η μια είναι του TijuJ. και MorrisonM. (Μay 2006): “NanotechnologyinAgricultureandFood ...