• Εκτίμηση μεγέθους και σχήματος ψαριών μέσω στερεοσκοπικής όρασης.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Σχολή Μηχανικών (ΣΜΗΧ), ΔΠΜΣ Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής
    Συγγραφείς: Βοσκάκης, Δημήτριος
    Επιβλέπων καθηγητής: Μακρής, Αλέξανδρος; Σφακιωτάκης, Μιχαήλ; Παπανδρουλάκης, Νικόλαος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-06-09
    Η υδατοκαλλιέργεια αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους πιο ταχέως αναπτυσσόμενους παραγωγικούς κλάδους, κατέχοντας έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Για να βελτιώσουν την βιωσιμότητα τους, ...
  • Μέθοδος μαγειρέματος Sous Vide και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά στο ψαρί και λαχανικά.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Βλαχάκος, Γεώργιος; Γεωργιακάκης, Μιχαήλ
    Επιβλέπων καθηγητής: Τσαγκαράκης, Κωνσταντίνος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-12-03
    Λόγω της κοινωνικοοικονομικής εξέλιξης και του τρόπου ζωής, έχουν μεταβληθεί και οι απαιτήσεις των καταναλωτών όσον αφορά τα διατροφικά χαρακτηριστικά των τροφίμων που καταναλώνουν. Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός μικρών ...