• Θρεπτική υποστηρίξη ασθενών Μ.Ε.Θ.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Τασούλα, Γεωργία
    Επιβλέπων καθηγητής: Ανδρουλάκη, Δέσποινα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-04-07
    Είναι αξιοσημείωτος ο ρόλος της θρεπτικής κατάστασης του ασθενούς σχετικά με τη δυνατότητα ανάρρωσης, τη λειτουργικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος. (Chandra, 1989). Ένα σημαντικό ποσοστό ασθενών, έως το 80% των ασθενών ...