• Τρυπτοφάνη: Βιοχημικές, διατροφικές και φαρμακολογικές παράμετροι.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Πακιρτζή, Ειρήνη; Παπαθανασίου, Χρήστος
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-11-13
    Το θέμα της πτυχιακής εργασίας περιλαμβάνει την μελέτη ενός απ΄τα απαραίτητα αμινοξέα, της τρυπτοφάνης. Με τον όρο απαραίτητο εννοούμε ότι δεν μπορεί να γίνει η σύνθεση του στο σώμα και η πρόσληψη του γίνεται μέσω της ...