• Διαχείρηση εκδηλώσεων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Τσάτοβα, Αγάπη
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκούλης, Αντώνιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-03-2012
    Στην παρούσα διπλωματική εργασία παρουσιάζεται το event management, έτσι όπως αυτό αναπτύσσεται σταδιακά στην Ελλάδα. Στο πρώτο κεφάλαιο αναφέρονται στοιχεία για τον τουρισμό, όπως τα είδη του, παρατίθενται οικονομικά ...
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων και φεστιβάλ, η περίπτωση του Νομού Ηρακλείου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Κυνηγός, Γεώργιος
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 16-10-2012
    Στη πτυχιακή μου εργασία θα ασχοληθώ με την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση εκδηλώσεων και φεστιβάλ μελετώντας τους παράγοντες που καθορίζουν μια σωστή και επιτυχημένη εκδήλωση και στο δεύτερο μέρος θα μελετηθεί ...
  • Μια συγκριτική ανάλυση της εφαρμογής και υλοποίησης του event tourism μανατζμεντ από τις ξενοδοχειακές μονάδες του Ναυπλίου και της Λεμεσούς.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
    Συγγραφείς: Κόλλια, Αθανασία; Μηχαήλ, Άννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Αντωνάκη, Μαρία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-03-2012
    Η παρούσα εργασία ασχολήθηκε με το θέμα των event tourism management σε σχέση με τουριστικές επιχειρήσεις του Ναυπλίου και της Λεμεσού. Η εργασία ολοκληρώθηκε μέσα από τέσσερα κεφάλαια. Πιο αναλυτικά , το πρώτο κεφάλαιο ...
  • Οργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων catering. Mέθοδοι οργάνωσης εκδηλώσεων, προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Γιακουμάκη, Εμμανουέλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-01-2013
    Ο κλάδος της μαζικής εστίασης-τροφοδοσίας (catering), τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ανοδική πορεία και ζήτηση, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Η παρούσα μελέτη θα αναλύσει κριτικά την οργάνωση και λειτουργία ...
  • Στάσεις και αντιλήψεις καταναλωτών για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των εκδηλώσεων.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού
    Συγγραφείς: Κάρταλη, Ιωάννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-06-20
    Η πράσινη οικονομία, χωρίς αποκλεισμούς, είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στο σημερινό κυρίαρχο οικονομικό μοντέλο, το οποίο επιδεινώνει τις ανισότητες, προάγει τη σπατάλη, προκαλεί έλλειψη πόρων και εγκυμονεί εκτεταμένους ...