• Αλληλεξάρτηση εσωτερικού ελέγχου και εταιρικής διακυβέρνησης στις ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Πατελάκη, Αιμιλία; Φραγάκη, Ιφιγένεια
    Επιβλέπων καθηγητής: Λεμονάκης, Χρήστος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-10-2014
    Οι ραγδαίες εξελίξεις, όσον αφορά τον ελλαδικό χώρο, αλλά και τον παγκόσµιο, η συνεχής απελευθέρωση των αγορών, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι εξαγορές, οι επεκτάσεις, αλλά και οι συγχωνεύσεις των επιχειρήσεων, οι ασταθείς και ...
  • Οργάνωση και η λειτουργία του Food & Beverage Management στα μεγάλα ξενοδοχεία.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Σορώτου, Άρτεμις
    Επιβλέπων καθηγητής: Βερνάρδου, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Η εκπόνηση της εργασίας πραγµατοποιήθηκε βάση βιβλιογραφικής Διερεύνησης και συμμετοχικής παρατήρησης στο ξενοδοχείο OLD ENGLAND HOTEL. Αρχικά έγινε µία διατύπωση και οριοθέτηση του θέµατος. Έπειτα ακολούθησε µελέτη ...