Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "free radicals"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Λειτουργικά τρόφιμα και οξειδωτικό stress.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2024-02-08Η παρούσα πτυχιακή εργασία χωρίζεται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, τα Λειτουργικά τρόφιμα και το Oξειδωτικό Stress. Τα λειτουργικά τρόφιμα είναι συνήθως συμβατικά τρόφιμα που έχουν υποστεί καθόλου ή μερική επεξεργασία ... -
Σύγχρονη διατροφική προσέγγιση της αντιγήρανσης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-11-07Η βιοχημεία της γήρανσης του δέρματος αποκαλύπτει ότι η οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των ελεύθερων ριζών, των αντιοξειδωτικών και των συν-παραγόντων είναι ...