Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "improving fruit quality"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Επίδραση του αραιώματος των ανθέων και των καρπών στην βελτίωση της ποιότητας καρπών δεσπολιάς.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008Η Δεσπολιά είναι γνωστό αειθαλές δέντρο που δίνει το πρώτο ανοιξιάτικο φρούτο. Είναι φυτό της οικογένειας Rocaceae και το επιστημονικό του όνομα είναι Eriobotrya japonica. Η Δεσπολιά είναι από τα πιο παραμελημένα καρποφόρα ...