Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "legumes"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Ο ρόλος των οσπρίων στην υγεία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-08-2014Σκοπός της εργασίας αυτής ήταν να παρουσιάσει μια εκτενή αναφορά σχετικά με τον ρόλο των οσπρίων στην πρόληψη ορισμένων χρόνιων ασθενειών (καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, παχυσαρκία, διαβήτης, καρκίνος) καθώς και να ... -
Σόγια προϊόντα σόγιας: Βιοδραστικά συστατικά, οφέλη – κίνδυνοι για την υγεία και διατροφικές συστάσεις.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-11-10Η σόγια είναι ένα όσπριο και κατατάσσεται στην κατηγορία των ψυχανθών, γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιείται κυρίως για ζωοτροφές. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορα άλλα προϊόντα πέρα της κλασσικής σόγιας∙ κάποια πιο ...