• Ανάλυση επικινδυνότητας σε ελάχιστα επεξεργασθέντα τρόφιμα (σάντουιτς).

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γκιότση, ’Άννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Η εργασία αυτή επικεντρώνεται στην ανάλυση επικινδυνότητας των ελάχιστα επεξεργασθέντων τροφίμων και ειδικότερα των σάντουιτς. Περιγράφεται κάθε στάδιο και διαδικασία που ακολουθείται για την ενσωμάτωση του συστήματος HACCP ...
  • Γενετικά τροποποιηµένα τρόφιµα προερχόµενα από φυτικούς οργανισµούς.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Λεριάδης, Πέτρος
    Επιβλέπων καθηγητής: Δεδεψίδης, Ευάγγελος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-07-2014
    Συνοπτικά, η παρούσα πτυχιακή εργασία αποσκοπεί στη κατανόηση του τι είναι οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα , ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί και ποιοι ...
  • Κρίσιμα σημεία ελέγχου σε επεξεργασμένα τρόφιμα (προψημένο μπιφτέκι).

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κουτσομυτόπουλος, Χαρίλαος
    Επιβλέπων καθηγητής: Λαπιδάκης, Νικόλαος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-07-2008
    Το προ-ψημένο μπιφτέκι είναι ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης που κρύβει όμως πολλούς κινδύνους κατά την παρασκευή και διανομή του. Παθογόνα βακτήρια, τοξικογενείς μύκητες, εξωτερικές ουσίες και κατάλοιπα αυτών, είναι μερικοί ...