Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Φωτεινού, Μαρία"
-
Η διατροφή ως προδιαθέσιμος παράγοντας αλλά και τρόπος αντιμετώπισης της σκλήρυνσης κατά πλάκας: ενημέρωση γιατρών και ασθενών.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Τσουβελακίδου, Ευφροσύνη; Φωτεινού, Μαρία; Ταπούτη, Ιωάνα
Επιβλέπων καθηγητής: Μαρκάκη, Αναστασία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΚΠ) είναι μια χρόνια ασθένεια που προσβάλλει το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ) και χαρακτηρίζεται από καταστροφή της μυελίνης, του μονωτικού υλικού των νεύρων, μέσω των οποίων μεταφέρεται το νευρικό ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες